Bonusavsnitt - Mässbubbel från SBWF

Ölpodden samarbetar med Stockholm Beer & Whisky Festival och har spelat in varje dag från mässan. I det här bonusavsnittet bjuder vi på väl valda delar från samtal med några av de spännande gäster som besökt Ölpoddens inspelningsrum.

I programmet berättar Garrett Oliver från Brooklyn Brewery om hur ölscenen startade i New York för 20 år sedan, tre ölbloggare delar med sig av trendanalyser från årets mässa, CC provsmakar ett samarbete mellan S:t Eriks och Samuel Adams, Björn från Oppigårds bryggeri pratar om sin syn på monopolet och Robin från Gamla Enskede bryggeri ger oss anledningen till varför han bara brygger lättöl.

Trevlig lyssning!

Om Podcasten

Programledaren Christian ”CC” Eikner, till vardags barchef på Nya Carnegiebryggeriet i Hammarby Sjöstad, gästas i varje avsnitt av olika ölprofiler. Ämnena som diskuteras varierar mellan allt från hemmabryggning och smaktrender till hur man bäst kombinerar öl och mat. Nya avsnitt av Ölpodden släpps cirka en gång i månaden. Producent: Christoffer Skogsmo, Exekutiv producent: Henric Byström