#06 Matavsnittet

Hur smakar egentligen mossa och myra på restaurang Noma? Kan man skicka tillbaka dem, om man inte är nöjd? Vad är det sjukaste som hänt på Frantzén som nyligen fått 3 stjärnor i Guide Michelin?

Vi amatör-gissar oss fram i den creddiga restaurangbranschen en kort stund, innan vi ringer Robert Sandberg - en av Sveriges absolut främsta stjärnskott inom restaurangkulturen. Det avhandlas Punk Royale, krossat porslin, behind the scenes på Frantzén och mycket, mycket mer! Allt detta SMASK i avsnitt 6 av Bullsh!tpodden! Mycket nöje!

Följ oss: instagram.com/bspodden, facebook.com/bullshitpodden

Maila oss: bspodden@gmail.com


For information regarding your data privacy, visit Acast.com/privacy

Om Podcasten

Podcasten som synar bullshit i vardagen - varje tisdag och fredag.Erik Thonäng och Samuel Berg är uppväxta på gatorna bredvid varandra på västkusten och har delat många delar av livet tillsammans. Nu utgör de duon bakom Bullshitpodden som varje tisdag och fredag släpper skrattfyllda avsnitt med kreativa segment - så som "Bakom betalväggen", "My corona" och "Nyheter nyheter". Get bonus content on Patreon Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.