DIVISION9

COVID-ision9 ep01

av DIVISION9 | Publicerades 4/2/2020

Division9 ökar utgivningstakten! Med rådande förhållanden därute har vi fått veta att poddar är något som ni lyssnare kommer att konsumera mer av. Med anledning av detta gjordes en lyssnarenkät i poddens Facebookgrupp Eftersnack, och vi fick resultatet att en förkrossande majoritet av er både vill ha och är beredda att donera mer per månad för fler poddar. Därför kommer vi nu att släppa två poddar i veckan: vanliga Div9 där vi pratar sport trots bristen på just sport, och en extra podd på torsdagar där vi pratar om något annat vi gillar. Det kan vara film, tv-serier, musik eller annan popkultur.

För er patrons: ni donerar för extramaterialet per kreation, dvs varje gång vi släpper ett avsnitt. Med kommande utgivningstakt kommer antalet kreationer att dubblas. Om ni känner att det är för mycket, sätt ett tak för det ni kan donera på www.patreon.com/division9. Ni som kan donera mer får gärna göra det, ni som tycker att $5 är max, ligg kvar där. No hard feelings.

Den här veckan kommer vi att prata om Steven Spielberg som regissör och listar vår individuella topp 5 Steven Spielberg-lista. Trevlig lyssning.Om Podcasten

Martin Soneby, Jens "Chords" Resch & Fredric Öris - En podcast om sport av folk som älskar sport men inte kan allt om sport.