DIVISION9

Throwback Efter Snack ep01

av DIVISION9 | Publicerades 12/5/2019

Sportpodden Division9 gör varje vecka specialavsnitt för våra allra lojalaste lyssnare och patrons, vilka vi kallar Eftersnack. Genom åren har en hel massa Eftersnack ackumulerats på www.patreon.com/division9 och många av er kanske inte är medvetna om hur det kan låta. Därför kommer vi under tio veckor att släppa ut några godbitar ur arkivet och låta er ta del av det.

Vi hoppas på att kunna ge er förstklassig underhållning inom sport och popkultur, men framförallt siktar vi på att nå 800 patrons och därmed mer pengar per avsnitt. Pengarna kommer att investeras i ännu fler abonnemang på olika streamingsajter och därmed kunna se ännu mer sport.
I detta premiär avsnitt av Throwback Efter Snack tar vi oss tillbaka till 2017 då Jens berättar om när Shia LaBeouf och hans installationskonst drabbas av 4chan. Händelsen har kallats en av de bästa trollningarna i internets historia.

I studion: Jens Resch, Fredric Öris, Nacho och Martin Soneby

Mycket nöje.

Om Podcasten

Martin Soneby, Jens "Chords" Resch & Fredric Öris - En podcast om sport av folk som älskar sport men inte kan allt om sport.