Avsnitt 08: Viktor Boman, VD, Klöverbergsgården

Idag packar Klöverbergsgården ca 500 000 ägg i veckan och har kunder från Kiruna till Örnsköldsvik. Men resan har varit tuff, som ung och oerfaren kämpade Viktor Boman i många år för att till slut lyckas med finansieringen och ta sig in på livsmedelsmarknaden. På snart 10 år har dom gått från noll kronor i fickan till en omsättning som idag är 40 miljoner. Hållbarhet, pandemier och visioner för ägget är några andra samtalsämnen. Kanske bjuder vi också på glass! Programledare: Hulda Wirsén, Nära Mat.

Om Podcasten

Nära Mat podden - Företagslyftet lägger fokus på strategisk företagsledning. Podden bjuder på samtal med drivna producenter, kreativa entreprenörer och spännande landsbygdsföretagare i norr. Vi vill inspirera fler att ta klivet in i livsmedelsbranschen samt att lyfta goda exempel på landsbygdsföretag som vill dela med sig av sin kunskap och sina erfarenheter kring företagsledning. Podden är en del i arbetet med Norrbottens livsmedelsstrategi Nära Mat. Programledare är Hulda Wirsén, samordnare för Nära Mat på Länsstyrelsen i Norrbotten. Producent och tekniker är journalisten Malin Winberg.