Till podcasten

DOKUMENTÄR: Den första titanen - P3 Spel

Avsnittet publicerades: 4/17/2019

2006 står universumet i Eve på randen till krig samtidigt som ett nytt vapen lanseras. Ett vapen som på några sekunder kan det ödelägga ett helt slagfält. Vem ska nu bli först att kontrollera titanen?

När ett nytt krigsmedel lanseras i EVE Online råder oro bland spelarna. Kommer detta nya skepp rubba balansen i spelets krigsföring och ge de redan rika ännu mer makt? Inget vet. Men en sak som står skriven i stjärnorna är att två av de största imperierna kommer drabba samman för att ta reda på svaret. Det är en kapprustning som följs av utdragen konflikt. En katt och råtta-lek där oändliga resurser spenderas och bara en kan stå som segrare. P3 Spel återvänder till det gigantiska EVE-universumet när Tobias Norström berättar om den första titanen  det största skeppet som skådats. Författaren Andrew Groen tar oss tillbaka till en osäker tid i rymdspelet. Alliansledaren CYVOK berättar om hur han spred desinformation till motståndarnas spioner och den krigslystne diktatorn SirMolle delar med sig av sin strävan att förinta alla som står i hans väg.

Om podcasten

Podden som ger dig koll på allt som händer inom gaming och dessutom berättar de mest spännande historierna från spelvärlden. Ansvarig utgivare: Cajsa Lindberg