DOKUMENTÄR: Expeditionen till världens ände

Av P3 Spel

Avsnittet publicerades: 9/11/2019

Beskrivning

Vad är det egentligen som väntar vid den yttersta gränsen i Red Dead Online? Vad finns bortom spelvärldens osynliga barriärer? En grupp vänner begav sig ut på en lång färd för att ta reda på svaret.

Dom kallar sig The Grannies. Ett gäng australienska spelare som tillsammans utforskat Rockstars westernepos Red Dead Redemption 2 i hundratals timmar. Men The Grannies äventyr skulle ta dem till en plats ytterst få spelare sett. Till ett gränsland där Red Deads regler satts ur spel. Hör P3 Spels Angelica Norgren berätta om hur ett kompisgäng kringgick spelreglerna för att upptäcka ett äventyr utanför en av världens största utvecklares egna lagar. The Grannies-medlemmarna Goldie, Kalonica, Ian och Andy delar dessutom själva med sig av hur de gick till väga för ta sig förbi en spelvärlds gränser och vilka hemligheter som egentligen döljer sig på andra sidan av Red Dead Onlines obestigbara berg.

Om podcasten

Podden som ger dig koll på allt som händer inom gaming och dessutom berättar de mest spännande historierna från spelvärlden. Ansvarig utgivare: Cajsa Lindberg