Avsnitt 65, Kommunikation och mat, Sam Hellhager

Vi samtalar med Sam Hellhager, ägare till tre restauranger som ingår i bolaget Cuisine Gastronomic Holding AB. Sam berättar om sin passion för mat och ledarskap. Maträtterna på menyn ska vara tydliga och lätta att förstå, maten ska vara god både för magen och ögat och hållbar med tydligt ursprung. Mängden av kokböcker ger utmaningar för att komponera och tillaga rätter anpassade till olika behov. Sam tycker om att laga mat men jobbar mest med hållbart ledarskap som omfattar arbetsmiljö och arbetsklimat. Hör av dig om du har synpunkter till info@ceciliagranquist.se eller ingrid.hogstrom@ilharmarknad.com.   

Om Podcasten

Vi är båda egna företagare. Cecilia driver Cecilia Granquist AB där hon hjälper företag, enskilda och organisationer med att utveckla sin personliga kommunikation. Ingrid driver ILH- marknadsservice där hon gör marknadsundersökningar åt företag.Vi möter hela tiden både i våra företag och utanför exempel på kommunikationskrockar och kan mer och mer se betydelsen av att förstå varandra.