Till podcasten

Gasellföretagets framgångsrecept – Lisen Olander och Göran Fryklund - Säljpodden - Säljpodden

Avsnittet publicerades: 7/9/2018

De sade upp sig från sina framgångsrika karriärer, startade bolag och började bygga företaget, samtidigt som de på var sitt håll fått sammanlagt sju barn. Det här är berättelsen om hur Lisen Olander och Göran Fryklund gjort Made For Sales till ett Gasellföretag på några få år, trots att tajmingen var usel.
 
 
********************
 
Gillar du kvalitetsvin till bra pris? Gör som jag och köp ditt vin på Vinoteket. De kör hem vinet till dig på en tid som passar dig och har alltid 100% nöjd-kund garanti.
Testa gärna Säljpoddens egen vinlåda hos Vinoteket.se, som du når via denna länk.
 
********************
 
Att tänka lite okonventionellt och ta lite hjälp på hemmaplan om det behövs. De är en del i receptet för att både kunna bygga ett framgångsrikt företag och kunna göra det bästa för sin familj. Lisen Olander och Göran Fryklund på Made for Sales delar i det här avsnittet med sig av sina bästa tips för att bygga ett Gasellföretag på några få år.
 
Skaffa kunder och sälj först. Skapa produkten och visitkorten sen. Det är två andra tips som duon levt efter i byggandet av nya affärsområden för Made for Sales. Bolaget erbjuder såväl Säljutbildningar, Ledarskapsutbildningar, Rekrytering av affärskritisk personal och Bemanning. Allt går att hantera om du har kunder som behöver och vill ha dina tjänster. Det är bara att ställa frågan till dina kunder om de skulle vilja ha vissa tjänster om du skapade dem. Säger de ja, så har du en business!
 
De har byggt stor del av sin verksamhet på referenser och mun till mun metoden. Att våga be om referenser och våga fråga kunderna om vad deras inställning till dina tjänster är, ger en bra grund för framtida affärer om du tar hand om feedbacken och gör dina tjänster anpassade efter dina kunders behov.
 
Vill du komma i kontakt med Lisen Olander och Göran Fryklund för att boka utbildning eller rekrytera ny personal?
 
Gå då in på www.madeforsales.se och ta kontakt direkt!
 
*********************
Länk till Säljpoddens vinlåda: Vinoteket.se/saljpodden
*********************
P.S. Prenumerera på Säljpodden i iTunes och gå gärna med i Säljpoddens grupper på Facebook, Instagram och Linkedin. D.S
 
/Mattias
 

Om podcasten

Säljpodden är en podcast för säljare, säljchefer, marknadsförare och företagare. Podcasten drivs av Säljexperten Mattias Hillestrand och tar upp ämnen inom försäljning och marknadsföring och gästas av intressanta människor.