Till podcasten

125: Ni hänger upp er på bokstaven sex - En podd om teknik

Avsnittet publicerades: 12/5/2017

Allt fler av våra prylar kopplas upp mot nätet, vilket i sin tur medför möjligheten för tillverkaren att kunna släppa uppdateringar till mjukvaran. Om detta handlar veckans avsnitt där vi samtalar om mentaliteten "ship now, fix later" som används flitigt av många tillverkare för att få ut sina prylar så snabbt som möjligt på marknaden. När kan detta vara ett bra sätt att få input för sin mkukvarudesign och när kommer användaren som tröttnat i kläm? "Early adopters fee" ställs emot en usel upplevelse. Funktionsuppdateringar och säkerhetspatchar diskuteras likväl som några notoriska företag som hoppat på trenden.

Veckans sponsor

Mecenat – Shoppa allt inom teknik och mobil med studentrabatt via Mecenat. Ladda ner Mecenat-appen och ta del av tusentals studentrabatter! Grymma exempel hittar du på mecenat.com/enpoddomteknik.

Ur veckans innehåll

Ämnen

Eftersnack

En podd om teknik

Om podcasten

En podd om teknik är Sveriges främsta teknikpodd och drivs av och med Jezper Söderlund, Magnus Jonasson och Johan Larsson. Under lediga former diskuterar vi varje vecka det senaste och mest intressanta inom prylar och tjänster. Ämnen inkluderar t.ex. wearables, webbtjänster, mobiler, datorer, kodning, VR, molntjänster, Facebook, Apple, Google, Microsoft, film, TV, ljud, foto och smarta hem. En podd om teknik är den perfekta podden för dig som är tekniknörd.