Bakad rigatoni

VÄRLDSPREMIÄR! I det allra första Tack för maten får vi veta varför Siri kokar pasta som andra kokar ris, och vad som krävs för att Kristoffer ska freebejsa vitlök! Och så lagar vi bakad rigatoni: (För fyra pers): 500 g rigatoni-pasta6 vitlöksklyftor2 burkar hela, skalade tomater4 msk olivolja2-3 st mozzarella (sån stor i påse, du vet!)2 krukor färsk basilikasalt och pepparFölj oss på instagram: tack.fmTack för maten görs av Siri Barje, Karl Birgersson, Saga Markkula och Kristoffer Triumf och distribueras av Acast.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

En cookalong-podcast med Siri Barje och Kristoffer Triumf! Lyssna och laga eller lyssna och laga sen, du väljer själv! Vi finns också på instagram: tack.fm. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.