Till podcasten

124 - Det händer i natt - Tveksamt

Avsnittet publicerades: 5/16/2018

En av sakerna som är najs med att göra Tveksamt är att man ofta ser filmer man aldrig hade trott att man skulle titta på av olika anledningar. Det händer i natt är en sån film, jag har svårt att avgöra om den är bra eller inte, men det är uppfriskande med filmer som helst bryter om det man tror om svensk film. Det för iof filmen att låta lite mer spännande den den är, men å andra sidan är... Läs Mer

Om podcasten

Tveksamt är en filmpodd där vi varje vecka ser på en klassisk svensk film av tveksam kvalitet. Vi går igenom handling, snackar om våra favoritscener och sen tar vi oss an att göra en rollbesättning på en Hollywoodremake.

Målet med podden är att ge lite kärlek till de svenska filmer som kanske inte nådde upp till den höjd eller publiksucce som filmskaparna strävade efter. Vi satsar alltid på att älska istället för att hata, men med vissa filmer kan det blir liiiite väl svårt. Oavsett film kan vi lova en del skratt, tårar och en hel del frustration över att svensk film inte alltid är något för film älskar.

Så stoppa lite popkorn i käften och ett par hörlurar i öronen och häng med vetja!