Till Tyngre Rehab

En ny definition av smärta

Av Tyngre Rehab

Avsnittet publicerades: 9/7/2019

I veckans avsnitt diskuterar Adrian och Erwin ett förslag på en ny smärtdefinition som International Association for the Study of Pain har släppt i år.

De pratar om den nuvarande definitionen och dess eventuella brister och jämför det med förslaget på den nya definitionen och varför allt det här är relevant att veta.

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts (iTunes) - lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.

Följ Tyngre Rehab och värdarna på Instagram: @TyngrerehabDaniel Andréasson, Kenneth FärnqvistAdrian Valkeaoja och Erwin Lindén.

Om podcasten

I Tyngre Rehab podcast diskuterar värdarna Daniel Andréasson, Erwin Linden, Adrian Valkeaoja och Kenneth Färnqvist allt som berör rehab, träning och smärta. Ambitionen är att förmedla evidensbaserad kunskap på ett lättbegripligt sätt som alla lyssnare kan ha nytta av. Följ oss på instagram under @tyngrerehab där vi lägger upp nyheter, studier och notiser inom områden vi finner intressanta.