100 procent segment

12. Inflytt-special!

av 100 procent segment | Publicerades 9/16/2019

Har vi några finsmakare här? Några av er som skrivit till oss om era favoritsegment? Hyllat oss i DMs på instagram och gett oss den där varma känslan i magen? SYND! Här kommer ett avsnitt likt inget annat, och inte på det bra sättet. Som ett jävla knytnävsslag i fejjan på er som gett oss the benefit of a doubt och hållt er kvar vecka efter vecka!

Spendera dessa 31 minuter med att minnas hur kul det varit i tidigare avsnitt! Alla skojiga stunder vi haft tillsammans! Vi har faktiskt en bra anledning till att det blev så här! Nästa vecka kommer allt vara som vanligt igen. Ge inte upp på oss. Tack för att ni är med, denna vecka mer än någonsin!

Vill ni sponsra Vilgots lövtunna? 27kr kostar det, numret är 072 55 39 505. Det medföljande swishmeddelandet dyker självklart upp i podden!

Förresten, om ni läst så här långt, skriv ett DM till Vilgots personliga instagram (@vilgotpaulsen) med texten "Downloading image". Om han svarar kan ni bara skriva samma sak igen. Och igen. Och igen. Inget annat! Och förklara för guds skull inte varför ni hör av er. Tack!

Om Podcasten

Varje vecka förbereder Hampus Leijon och Vilgot Paulsen ett antal nya segment för varandra. Här finnes varken konceptlöst anekdotprat eller tröttsamma kommentarer kring samtiden. Här är det ett hundra procent segment som gäller! Följ gärna podden på instagram, där heter vi 100procentsegment!