100 procent segment

bandet och vilgot - Var är du i jul?

av 100 procent segment | Publicerades 12/22/2019

Bli inte förvirrade! Jullåten kommer dyka upp på bandet & vilgots spotifysida framöver, men för att få ut den så omgående som möjligt (en jullåt kan ju trots allt inte släppas tre veckor in på det nya året) så slänger vi ut den i poddflödet! Våra spotifyleverantörer jobbar på att få ut den på rätt ställe så snart som möjligt.

Är du SÅ PASS förvirrad att du inte ens vet vad detta är, så lovade vi att göra en jullåt om vår musikhjälpenbössa nådde 1000kr, och det löste ni ju på typ en dag så här är vi nu.

Är du SÅ JÄVLA förvirrad att du inte ens vet vad detta är så har du 20 avsnitt att bränna igenom av en medelkul podcast som du ibland kommer säga "hehe, fan vad dumt" till. Bra, va?

Är du så INÅTAHELVETE förvirrad att du inte förstår vad du läser, hur du tar del av denna information framför dig eller hur kommunikation fungerar så kan vi inte hjälpa dig tyvärr, men önskar dig stort lycka till i livet.

Om Podcasten

Varje vecka förbereder Hampus Leijon och Vilgot Paulsen ett antal nya segment för varandra. Här finnes varken konceptlöst anekdotprat eller tröttsamma kommentarer kring samtiden. Här är det ett hundra procent segment som gäller! Följ gärna podden på instagram, där heter vi 100procentsegment!