Tur sex

Hur har vissa rätter blivit julmat? Varför bör man undvika ägghalvorna? Vad ska man dricka till sillsalladen? I denna matiga poddserie djupdyker Erik Haag och Lotta Lundgren i julbordets historia, samtidigt som de äter och dricker sig igenom julbordets alla sex "turer". I detta sista avsnitt är det dags för den sjätte och avslutande turen: dessert. Ett särskilt tack till alla som har bidragit med jinglar! Hellmans drengar Familjen Korsgren-Norrby The Kasbah Slewth Annelie Wahlström & Valiant Martin Flink Andreas Morland Jack Beijer Korlof Hanna Johansson Oscar Rydelius Axel Wahlström Övriga medverkande: Carl Jan Granqvist Matredaktör och kock: Ebba Svennung Foto: Morgan Norman Producent och klippare: Henrik Wahlström For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

Om Podcasten

Hur har vissa rätter blivit julmat? Varför bör man undvika ägghalvorna? Vad ska man dricka till sillsalladen? I denna matiga poddserie djupdyker Erik Haag och Lotta Lundgren i julbordets historia, samtidigt som de äter och dricker sig igenom julbordets alla sex "turer". Övriga medverkande: Carl Jan Granqvist Matredaktör och kock: Ebba Svennung Foto: Morgan Norman Producent och klippare: Henrik Wahlström Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.