Till podcasten

Tur två - Alla kan äta julbord

Avsnittet publicerades: 10/29/2017

Hur har vissa rätter blivit julmat? Varför bör man undvika ägghalvorna? Vad ska man dricka till sillsalladen? I denna matiga poddserie djupdyker Erik Haag och Lotta Lundgren i julbordets historia, samtidigt som de äter och dricker sig igenom julbordets alla sex "turer". I detta avsnitt är det dags för tur två: fiskrätter och äggrätter Övriga medverkande: Carl Jan Granqvist Matredaktör och kock: Ebba Svennung Foto: Morgan Norman Producent och klippare: Henrik Wahlström

Om podcasten

Hur har vissa rätter blivit julmat? Varför bör man undvika ägghalvorna? Vad ska man dricka till sillsalladen? I denna matiga poddserie djupdyker Erik Haag och Lotta Lundgren i julbordets historia, samtidigt som de äter och dricker sig igenom julbordets alla sex "turer". Övriga medverkande: Carl Jan Granqvist Matredaktör och kock: Ebba Svennung Foto: Morgan Norman Producent och klippare: Henrik Wahlström