484 Om matlagningskonst med Albin Edberg
Det blir berättelser från stjärnkök och praktiska tips om vartannat i det här avsnittet där vi dyker ned i matlagningskonsten. Vad krävs för att bli en riktigt bra kock och vilka trender är tydligast just nu i restaurangvärlden.Vår ciceron är Albin Edberg, som har en bakgrund som tävlande i Kockarnas kamp i TV4 och som assistent under Bocuse d'Or, världens mest prestigefyllda matlagningstävling. Albin har arbetat på restauranger i flera världsdelar och driver just nu sin egen verksamhet.Programledare: Fritte FritzsonProducent: Ida WahlströmKlippning: Marcus TigerdraakeSignaturmelodi: Vacaciones - av Svantana i arrangemang av Daniel AldermarkGrafik: Jonas PikeFacebook: https://www.facebook.com/alltduvelatveta/Instagram: @alltduvelatveta / @frittefritzsonTwitter: @frittefritzsonGästfoto: Maria CrusemanHar du förslag på avsnitt eller experter: Gå in på www.fritte.se och leta dig fram till kontakt!Podden produceras av Blandade Budskap AB och presenteras i samarbete med AcastAlbins lista över favoritkrogar just nu (i Sthlm)- Bar Libertin - mellanrätter och naturvin i Aspudden. Här träffar man mig 2-3 ggr i veckan.- Gaia - Nästan som ovan fast i Midsommarkransen.- Främmat - Som Frankrike fast man slipper fransmännen och maten är god. Öppnar snart nytt på Söder.- Solen - Adam och Stor-Albins enorma krog vid Slaktis. Barhäng eller låååångmiddag.- Två Små Svin - Smörrebröd, tjeckisk öl och alldeles för mycket Aquavit i Årsta.Organisationer som hjälper Ukrainahttps://blagulabilen.se/http://www.humanbridge.se/https://www.rodakorset.se/https://lakareutangranser.se/nyheter/oro-over-situationen-i-ukrainaUkrainska statens egen lista (militär och civil hjälp)https://www.defendukraine.org/donate Become a member at https://plus.acast.com/s/alltduvelatveta. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.