Åländsk mat behöver inga E-ämnen! Johanna Dahlgrén och Mathias "Masse" Kumlin gästar podden

Åländska livsmedel behöver inga tillsatser, smakerna talar för sig själva. I Axganpodden diskuterar krögaren Johanna Dahlgrén och läraren Mathias "Masse" Kumlin hur axganprodukter gör skillnad för alla och med en lokal berättelse kan locka fler gäster till restaurangerna. Och varför åländska ägg är godare!

Om Podcasten

En podd för alla som är nyfikna på åländska produkter, tjänster och varor av lokala aktörer. Vi tar upp viktiga frågor om hållbarhet och diskuterar hur vi kan hålla det småskaliga närsamhället levande och kultivera dess unika karaktär. Förutom att ha tydlig samhällsekonomisk verkan är valet av närproducerat också ett sätt att ha tydligare insyn i framställningen. AXGANPODDEN utforskar hur vi kan skapa hållbara konsumtionskedjor och hur den kan bidra till en mer bärkraftig ekonomi för alla på Åland. Utgivare: Lena Brenner, landsbygdsutvecklare på Åland. Produktion: April Kommunikation.