Axganpodden gästas av dietisten Anna-Maria Feldhoffer och veterinären Annett Pfeifer

På Åland lever människor och djur i symbios. Liksom grönsaker och frukt är djuren en del av den åländska vardagen. I Axganpodden möter du dietisten Anna-Maria Feldhoffer och veterinären Annett Pfeifer som hjälper oss förstå helheten och betydelsen av friska livsmedel och starka djur.

Om Podcasten

En podd för alla som är nyfikna på åländska produkter, tjänster och varor av lokala aktörer. Vi tar upp viktiga frågor om hållbarhet och diskuterar hur vi kan hålla det småskaliga närsamhället levande och kultivera dess unika karaktär. Förutom att ha tydlig samhällsekonomisk verkan är valet av närproducerat också ett sätt att ha tydligare insyn i framställningen. AXGANPODDEN utforskar hur vi kan skapa hållbara konsumtionskedjor och hur den kan bidra till en mer bärkraftig ekonomi för alla på Åland. Utgivare: Lena Brenner, landsbygdsutvecklare på Åland. Produktion: April Kommunikation.