59. Ayurvedisk mat på nordiskt vis - med Leon Ayman Hanna

Måste man äta indisk mat för att äta ayurvediskt? Eller kan vi äta ayurvediskt med nordiska råvaror? Och vad händer, enligt ayurveda, när vi äter efter den lokala säsongen där vi bor? Det är några frågor som jag och Leon Ayman Hanna svarar på i det här avsnittet. Sanningen är att våra nordiska livsmedel faktiskt samspelar med oss människor här i norden. Det betyder att - när du äter råvaror efter den lokala säsongen - kommer de råvarorna att bidra till att hålla dina doshor i balans. Mer om det och mycket annat får du i det här spännande och givande avsnittet! Till ayurvedapoddens medlemskap:ayurvedapodden.memberful.com/joinHär kommer du i kontakt med Johanna: www.instagram.com/ayurvedapoddenjohanna@javeda.se www.javeda.seHär kommer du i kontakt med Leon:www.instagram.com/scandivedaleonhannaveda@gmail.com Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Välkommen till Ayurvedapodden! Sveriges största podcasts om ayurveda. Här pratar vi om vad ayurveda är för något. Är det bara en diffus filosofi... eller kan denna lära främja ett friskare liv?Syftet med podden är att låta ayurveda gå från något abstrakt och avlägset, till något konkret och lättillgängligt. I podden hör ni mig, Johanna Mårdh, och mina inbjudna gäster. Tillsammans kommer vi undersöka hur ayurveda kan göra en skillnad för oss alla och vår hälsa. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.