Avsnitt 6 – Om den härliga kombinationen bokashi och biokol, samt svar på vanliga frågor!

Bokashi och biokol är en fantastisk kombination och nedgrävda i jorden ser vi en rad värdefulla effekter som resulterar i en långvarig jordförbättring - men redan i köket märker man av den positiva inverkan när man kombinerar dem! Varje vecka trillar det in massor av frågor till bokashi.se och i detta avsnitt passar Malin och Jenny på att svara på en mängd av dem, så som om man måste finfördela matavfallet, om strö kan bli gammalt och om man måste tillsätta mask i jordfabriken! 

Om Podcasten

I Bokashipodden pratar Malin och Jenny från bokashi.se om allt som har har med bokashi att göra. Du får lära dig allt från grunderna till överkursen. Du kommer också få ta del av samtal med spännande gäster, som artisten och odlaren Stefan Sundström, trädgårdsbloggaren Sara Bäckmo och bokashi.ses första kund. Diskutera gärna podden och ställ dina frågor i Facebookgruppen ”Bokashi".