MAXIMILLIAN LUNDIN - Hur växtbaserad kost och en rik mikrobiota kan förbättra din hälsa

I andra avsnittet bjuder Sébastien in Maximillian Lundin - en före detta finkrog-kock som har växlat till växtbaserad kost för fjorton år sedan. Han förespråkar en veganism som är fri från uber-processade, industriella köttsubstitut och en växtbaserad kost som tar hänsyn till planetens kilmat, miljö och människors hälsa. Vi gör en djupdykning i mikrobiotans viktiga roll i våra kroppar och lär oss en rad tekniker för hur man introducerar mer veganism i sitt liv utan att behöva sluta helt med kött. Det finns två versioner av podden tillgängliga. Du kan lyssna överallt där podcasts finns och om du föredrar videoformat hittar du den också filmad på YouTube-kanalen med samma namn. Länk till YouTube-kanal här. YouTube-kanalen ger lyssnarna och tittarna möjlighet att engagera sig genom kommentarer och interaktion. I stolt samarbete med Naturskyddsföreningen - välkommen till "Bryta Bröd"!

Om Podcasten

Sébastien Boudet ger sig in i matsystemets alla hörn och skrymslen och vänder på varje sten. Han bjuder in matproducenter, experter och matprofiler där inga frågor är för svåra att ställa.