07 - Det stora kondimentavsnittet

I det sjunde avsnittet av Burgerdudes Podcast diskuterar vi kondiment, alltså såser och mindre tillbehör som finns i burgarna. Vi tar upp allt från majonnäs och saltgurka till barbecuesås och ost. Vad ska man tänka på och vilka är de vanligaste misstagen vi stöter på när vi käkar burgare? Tack till alla våra lyssnare, och ett extra stort tack till hjältarna som stöder oss på Patreon.com/burgerdudes! Utan er hade vi aldrig kunnat göra denna podcast. Vårt nästa avsnitt kommer att släppas den 7 mars.

Om Podcasten

Tack vare våra kära patreons har vi nu startat Sveriges första podcast om burgarkultur. Följ med bakom kulisserna när vi planerar våra burgarfestivaler och vårt arbete för att skapa världens bästa burgarsajt. Vi kommer givetvis att prata massor om hamburgare och vårt arbete att främja den svenska burgarkulturen, samt bjuda in spännande gäster. Just nu släpper vi ett avsnitt i månaden, men du kan såklart påverka detta genom att stödja oss på Patreon.com/burgerdudes.