12 - Från att cykla med 16 kg short ribs till 7 år med Flippin' Burgers

I det tolfte avsnittet av Burgerdudes Podcast pratar vi med Flippin' Burgers grundare Jon Widegren om hållbarhet, varför hösten är bäst för råvaror, vad han egentligen tycker om influencers och framtidsplanerna för restaurangen Dogfood. Stort tack till våra samarbetspartners Bun Meat Bun samt Rockin' Grill, och alla hjältarna som stöder oss på Patreon.com/burgerdudes! Utan er hade vi aldrig kunnat göra denna podcast. Vårt nästa avsnitt kommer att släppas den 9 augusti.

Om Podcasten

Tack vare våra kära patreons har vi nu startat Sveriges första podcast om burgarkultur. Följ med bakom kulisserna när vi planerar våra burgarfestivaler och vårt arbete för att skapa världens bästa burgarsajt. Vi kommer givetvis att prata massor om hamburgare och vårt arbete att främja den svenska burgarkulturen, samt bjuda in spännande gäster. Just nu släpper vi ett avsnitt i månaden, men du kan såklart påverka detta genom att stödja oss på Patreon.com/burgerdudes.