15 - Hängmörat är framtiden

I det femtonde avsnittet av Burgerdudes Podcast pratar vi inte bara om varför september var den mest intensiva burgarmånaden någonsin, utan även om hängmörat kött och vår nya kampanjburgare tillsammans med The Border: Burgers vs Burritos. Burgerdudes X The Border: The Dry-Aged Burger innehåller svensk högrev och bringa från Bjursunds Slakteri AB som har hängmörats i hela 20-30 dagar för att maxa smakerna. Den innehåller även dubbla skivor ekologisk burgarcheddar från Väddö Gårdsmejeri, majonnäs med rostad vitlök, picklad gul lök och sallad, och serveras i ett nybakat bröd från Bröd & Salt. Avsnittet görs möjligt tack vare vår huvudsponsor The Border: Burgers vs Burritos, samt företagssponsorerna Bun Meat Bun och Rockin' Grill och alla hjältarna på Patreon.com/burgerdudes! Utan er hade vi aldrig kunnat göra denna podcast. Vårt nästa avsnitt kommer att släppas den 8 november.

Om Podcasten

Tack vare våra kära patreons har vi nu startat Sveriges första podcast om burgarkultur. Följ med bakom kulisserna när vi planerar våra burgarfestivaler och vårt arbete för att skapa världens bästa burgarsajt. Vi kommer givetvis att prata massor om hamburgare och vårt arbete att främja den svenska burgarkulturen, samt bjuda in spännande gäster. Just nu släpper vi ett avsnitt i månaden, men du kan såklart påverka detta genom att stödja oss på Patreon.com/burgerdudes.