Avsnitt 13: Björn Frantzen, kock

När stjärnkocken Björn Frantzén gör sin första poddintervju någonsin, så tar han oss med ner i ledarskapets avgrundsmörker. Han visar de egna ärren och berättar om åren i de internationella toppkrogarnas kök, med chefer som knivskär och brännmärker medarbetare och droger var en del av arbetets vardag. ”Om du är i den miljön så tror du till slut att den är normal. Det som pågår i ett källarkök i London, det blir din värld. Man blir hjärntvättad.” Han berättar om sina drivkrafter, sitt eget ledarskap och det personliga priset för tre stjärnor i Guide Michelin. Han delar också med sig av rådet som vände hans eget ledarskap: ”Det ändrade mitt sätt 100 procent.” I veckans chefsdilemma ger han råd till en chef som måste få ett utmattat team att växla upp.

Om Podcasten

Chef Dilemma är podden där du får träffa de hetaste och mest intressanta ledarna just nu. Här möter Chefs chefredaktör Cissi Elwin förebilder och ledare som delar med sig av konkreta tips och ärliga berättelser. I varje avsnitt ställs de också inför olika chefsdilemman.