#72 - Blekingeleden på ny rekordtid - Christian Malmström (intervju av Tobias Fabbeke)

26-27 juni sprang jag för andra gången hela Blekingeledens 27 mil, denna gången med ambitionen att göra det så snabbt som möjligt. Förra året tog det 38 timmar och 55 minuter och målet var att inte bara ta tillbaka rekordet som jag blev av med i maj utan att kapa 5 timmar på min egen tid.

Ombytta roller i detta avsnitt där Tobias Fabbeke intervjuar mig istället för att jag intervjuar någon annan. Hör om hur det gick, vilka nycklar som gjorde det möjligt att kapa så mycket tid och vilka lärdomar jag drog.

Stort tack till Tobias för bra frågor!

Några av mina nerskrivna reflektioner hittar du på https://ironcoach.se/en-andra-iteration-blekingeleden-2-0/ 

Om Podcasten

En podd om mod, personligt ledarskap, hälsa, livsoptimering, ultralöpning, Ironman, ultratrail och fastest known times (FKT) i Sverige. En mix av - Korta temabaserade avsnitt kring olika aspekter relaterat till att bli sitt bästa jag. Gamla tusenåriga filosofier som stoicism kombinerat ny forskning på psykologi, hälsa och prestation. -Intervjuer med inspirerande personer som lever i framkant av vad som är möjligt och springer de längsta lederna i Sverige på rekordtider (FKT) eller genomföra andra storslagna utmaningar. Poddens syfte är att hjälpa dig stänga gapet mellan den du är idag och den du vill vara som den bästa versionen av dig själv när du når dina mål och drömmar. Christian är entreprenör, extremidrottare, ultralöpare, Ironman, certifierad coach (Optimize, NLP, Ironman), föreläsare, författare och pappa till tre söner.