#76 Oscar Olsson (intervju) - Banrekord i ÖtillÖ och Supervasan x 2

En inspirerande intervju med  uthållighetsidrottaren, entreprenören, inspiratören och poddaren Oscar Olsson.

Vi pratar om våra gemensamma erfarenheter från tidiga år inom Ironman och Järnmannen i Kalmar. Om Ö till Ö där Oscar tog en andraplats på första försöket 2016. Och i år (2021) på femte iterationen vann ihop med Adriel Young och slog banrekord och vann VM-guld trots tuffare förhållanden än när tidigare banrekordet slogs. 

Vi pratar förebyggande hälsa för att bättre kunna stå emot framtida ev pandemier och orka leka med sina barn och barnbarn. 

Oscar är upphovsmannen bakom Supervasan som han körde för första gången hösten 2020. Vi pratar Supervasan och rekordtiden 16.32 från 2021 (där Oscar slog alla lagen som försökte slå honom). Supervasan är Vasaloppet, Cykelvasan och Ultravasan ihopslagna efter varandra i en följd.

Andra halvan av intervjun handlar om hur vinsten (och banrekordet) i Ö till Ö gick till!

Länk till Oscars podd: https://www.konditionspodden.com/

Om Podcasten

En podd om mod, personligt ledarskap, hälsa, livsoptimering, ultralöpning, Ironman, ultratrail och fastest known times (FKT) i Sverige. En mix av - Korta temabaserade avsnitt kring olika aspekter relaterat till att bli sitt bästa jag. Gamla tusenåriga filosofier som stoicism kombinerat ny forskning på psykologi, hälsa och prestation. -Intervjuer med inspirerande personer som lever i framkant av vad som är möjligt och springer de längsta lederna i Sverige på rekordtider (FKT) eller genomföra andra storslagna utmaningar. Poddens syfte är att hjälpa dig stänga gapet mellan den du är idag och den du vill vara som den bästa versionen av dig själv när du når dina mål och drömmar. Christian är entreprenör, extremidrottare, ultralöpare, Ironman, certifierad coach (Optimize, NLP, Ironman), föreläsare, författare och pappa till tre söner.