#77 - Petter Restorp (intervju) - FKT på The Haute Route Chamonix-Zermatt och 3e-plats på Tour de Geants

En färsk intervju med en av Sveriges bästa bergslöpare på herrsidan (i mina ögon den allra bästa). Petter har de senaste åren slagit igenom ordentligt som ultralöpare och hans 11e-plats på UTMB 2018 var det som satte honom på min "världskarta". Med tanke på motståndet i UTMB är detta en fantastisk prestation. Samma höst utklassade han resten av fältet under Kullamannen 100 miles.

Vi pratar lite klättring (Petters tidigare passion), om det nya FKTt på  The Haute Route Chamonix-Zermatt från i somras, och såklart om Petters senaste tävling Tour de Geants, en 35 mil lång tävling (24 000 höjdmetrar) i alperna där han tog en imponerande 3e-plats. 

FKTt: https://fastestknowntime.com/route/chamonix-zermatt-france-switzerland
Följ Petter på @petterrestorp på Instagram.

Helt enkelt supermånga lärdomar för långa äventyr i bergsmiljö!

Om Podcasten

En podd om mod, personligt ledarskap, hälsa, livsoptimering, ultralöpning, Ironman, ultratrail och fastest known times (FKT) i Sverige. En mix av - Korta temabaserade avsnitt kring olika aspekter relaterat till att bli sitt bästa jag. Gamla tusenåriga filosofier som stoicism kombinerat ny forskning på psykologi, hälsa och prestation. -Intervjuer med inspirerande personer som lever i framkant av vad som är möjligt och springer de längsta lederna i Sverige på rekordtider (FKT) eller genomföra andra storslagna utmaningar. Poddens syfte är att hjälpa dig stänga gapet mellan den du är idag och den du vill vara som den bästa versionen av dig själv när du når dina mål och drömmar. Christian är entreprenör, extremidrottare, ultralöpare, Ironman, certifierad coach (Optimize, NLP, Ironman), föreläsare, författare och pappa till tre söner.