#79 - Optimera dina energinivåer

Har du reflekterat över vad som ger dig energi? Och då menar jag inte bara fysisk energi i form av mat eller sömn, utan också mental energi och känslomässig energi? För även om forskningen kan ge oss vissa grundläggande insikter som gäller oss alla, så är vi också individer som behöver olika typer av energipåfyllnad. Så har du inte funderat på var du hämtar energi i ditt liv, så är det hög tid att göra det nu!

Reflektionsfrågor:

Vilket beteende, om du började med det, skulle ge störst positiv inverkan på allting annat i ditt liv genom ökade energinivåer?

Och vilket beteende, om du slutade med det, skulle ge stört positiv inverkan på allting annat i ditt liv genom ökade energinivåer?

Om du gillar avsnittet vore jag jätteglad om du vill prenumerera på podden och tipsa minst en vän om detta avsnittet! Och om du vill ha hjälp att jobba upp dina energinivåer, hör av dig på christian@ironcoach.se 

Om Podcasten

En podd om mod, personligt ledarskap, hälsa, livsoptimering, ultralöpning, Ironman, ultratrail och fastest known times (FKT) i Sverige. En mix av - Korta temabaserade avsnitt kring olika aspekter relaterat till att bli sitt bästa jag. Gamla tusenåriga filosofier som stoicism kombinerat ny forskning på psykologi, hälsa och prestation. -Intervjuer med inspirerande personer som lever i framkant av vad som är möjligt och springer de längsta lederna i Sverige på rekordtider (FKT) eller genomföra andra storslagna utmaningar. Poddens syfte är att hjälpa dig stänga gapet mellan den du är idag och den du vill vara som den bästa versionen av dig själv när du når dina mål och drömmar. Christian är entreprenör, extremidrottare, ultralöpare, Ironman, certifierad coach (Optimize, NLP, Ironman), föreläsare, författare och pappa till tre söner.