#80 - Peak performance - bli bra på det du gör

“Whatever your life's work is, do it well. Do it so well that no one else could do it better. If it falls on your lot to be a street sweeper, sweep streets like Michelangelo painted pictures, like Shakespeare wrote poetry, like Beethoven composed music; sweep streets so well that all the hosts of heaven and earth will have to pause and say, ‘Here lived a great street sweeper.'" Martin Luther King Jr.

Att göra sitt bästa, och att göra allt man kan för att bli bra på det man gör, är kanske livets ultimata spel? Och även om vi med termen peak performance ofta tänker på någon som är bäst i världen, så handlar dagens podd om hur vi med hjälp av evidensbaserade principer från de bästa i världen, kan omsätta det till vår verklighet och bli så bra VI kan på det VI gör...

Om du gillar avsnittet vore jag superglad om du vill dela med dig till minst två vänner och följa podden för att inte missa nästa!

Tack!


Om Podcasten

En podd om mod, personligt ledarskap, hälsa, livsoptimering, ultralöpning, Ironman, ultratrail och fastest known times (FKT) i Sverige. En mix av - Korta temabaserade avsnitt kring olika aspekter relaterat till att bli sitt bästa jag. Gamla tusenåriga filosofier som stoicism kombinerat ny forskning på psykologi, hälsa och prestation. -Intervjuer med inspirerande personer som lever i framkant av vad som är möjligt och springer de längsta lederna i Sverige på rekordtider (FKT) eller genomföra andra storslagna utmaningar. Poddens syfte är att hjälpa dig stänga gapet mellan den du är idag och den du vill vara som den bästa versionen av dig själv när du når dina mål och drömmar. Christian är entreprenör, extremidrottare, ultralöpare, Ironman, certifierad coach (Optimize, NLP, Ironman), föreläsare, författare och pappa till tre söner.