#83 - UTMB kommer till Sverige / Kullamannen by UTMB (intervju)

Stora nyheter för ultrasverige. För fösta gången finns en "by UTMB"-tävling i Norden och valet föll på ett av mina favoritlopp Kullamannen! Hör en helt färsk och exklusiv intervju med Ulf Öman och Per Sjögren, upphovsmän och tävlingsledare för Kullamannen by UTMB som går av stapeln på 4 distanser (20 km, 50km, 100km, 100 miles) i november 2022.

Hör om hur det gick till när UTMB klev in på den nordiska ultrascenen. Hör historier om extremlopp i Skottland, hur Ladonia Mountain Trophy uppstod och vad som låg till grund för Kullamannen som lopp för 10 år sedan! Får vi se Courtney, Jim Wamsley eller Killian på startlinjen nu? 

Anmäl dig på https://kullamannen.com/

Kullamannen är årets slutmål för i stort sett hela mitt nuvarande ultrateam och platser finns kvar för coaching om du blir sugen på att ge dig på denna monstertävling! Läs mer på https://ironcoach.se/produkt/ultramarathon/ isf. Äventyret väntar!
Om Podcasten

En podd om mod, personligt ledarskap, hälsa, livsoptimering, ultralöpning, Ironman, ultratrail och fastest known times (FKT) i Sverige. En mix av - Korta temabaserade avsnitt kring olika aspekter relaterat till att bli sitt bästa jag. Gamla tusenåriga filosofier som stoicism kombinerat ny forskning på psykologi, hälsa och prestation. -Intervjuer med inspirerande personer som lever i framkant av vad som är möjligt och springer de längsta lederna i Sverige på rekordtider (FKT) eller genomföra andra storslagna utmaningar. Poddens syfte är att hjälpa dig stänga gapet mellan den du är idag och den du vill vara som den bästa versionen av dig själv när du når dina mål och drömmar. Christian är entreprenör, extremidrottare, ultralöpare, Ironman, certifierad coach (Optimize, NLP, Ironman), föreläsare, författare och pappa till tre söner.