33. Tunga Druvor, Prossecno och Krav på Mat & Kök.

Viktor har inte gjort något. Marcus har varit i Stockholm. Men som tur är pratar vi om intressanta saker också. Veckan bjuder på roliga och tråkiga nyheter. Vi går igenom dessa och säger saker medan vi sippar på Madeira, otroligt gott!  Avsnittets ämne hanterar Serveringstillståndet, som man måste ha för att få servera alkoholhaltiga drycker. Vi bottnar främst i kravet på mat och kök som strular till det för många bryggerier och entusiaster runt om i landet. Som vanligt ger vi några heta tips inför kommande veckas (v.37) släpp på Systembolaget! Lyssna gott! http://desnackaralkohol.com 

Om Podcasten

Podden där vi snackar alkoholhaltiga drycker! Whisky, öl, gin, vin, Armagnac, Champagne, Tequila, (nästan) allt du kan tänka dig. Vi presenterar och reflekterar nyheter, världssituationer och allmänna teman som rör alkoholhaltiga drycker. Förvänta dig surrealistiska analyser, tankar och utvärderingar. Mycket, men (kanske) inte allt, ska tas med en nypa salt. För entusiaster, av entusiaster. http://desnackaralkohol.com