Avsnitt sju: Grillhets och bearnaisetest

Kan det vara möjligt att alla dessa män som aldrig någonsin lagar mat annars ska vara tillåtna att ställa sig vid en grill varje sommar? Ingen koll, ingen känsla och inga krav från omvärlden, det här är viktiga saker! Ock Bearnaisen som ska ätas från burk till denna vedervärdiga grillmat, vi testar burk "bea"

Om Podcasten

Den sista matpodden är här för att bringa lite ordning i matsamtalet. Här blir det sjukt viktiga ämnen från två kockar med frågor som varken är genomtänkta eller korrekta. Det är oklippt, rakt ut och (förhoppningsvis) äkta med vår vinkel och vår verklighet som måttstock. Varje onsdag landar 30 till 60 minuter pladder i poddlandskapet, det kommer inte att vara proffsigt och det kommer inte alltid vara hörbart. Men! Vi stakar oss, säger ”liksom” hundra gånger per avsnitt, avbryter varandra och det kommer finnas gäster, vilt skilda ämnen, spaningar och matglädje. Hur svårt (eller lätt?) kan det va? Varje avsnitt är det sista Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.