#Duärgrym-podden

04. Nils Berg

av #Duärgrym-podden | Publicerades 1/22/2020

Nu är det dags för ett riktigt "Guld"-avsnitt med Nils Berg, "killen från Sumpan med mjukisbyxor", som idag lever för att inspirera andra! Ett av många exempel på hans galna upptåg är att han "kallduschat" varje dag i över 600 dagar!

Nils växte upp i ett ganska vanligt "Svensson"-liv där han tog mycket för givet, men det kom att ändras en sommar när han och hans familj var med om en terroristattack i Frankrike. Ni kommer få höra en story om att börja leva sitt liv på riktigt och de livsstilsförändringar det innebar för Nils, hur han insåg att han själv kunde påverka sitt liv och om hans framgångar inom entreprenörskap. Framgångar som bl.a. lett till möten med svenska fotbollslandslaget, att han har släppt egen musik på Spotify och blivit sponsrad av självaste Red Bull!

Nils motto är att man ska "skita i normen för där är konkurrensen som störst", och han kommer ge sina bästa tips på hur man gör för att gå för sina drömmar!

Läs mer om Nils och hans företag på:⁠

IG: @nilsberg, @teamtogether.se

Om Podcasten

Välkommen till en sprillans ny intervju-podd från UngDrive! Initiativet #Duärgrym vill vara med och förändra den klassrumskultur som råder på många skolor i Sverige idag, där elever alltför ofta sänker istället för att höja varandra. I podden intervjuas unga förebilder inom entreprenörskap som berättar om sina erfarenheter av skolan, varför #Duärgrym behövs, med- och motgångar i livet samt delar med sig av inspirerande berättelser från deras egna liv. Programledarna Jan Graae-Nielsen och Andreas Bengtsson jobbar själva som entreprenörer och är en del av UngDrives organisation. Läs mer om #duärgrym på duärgrym.se Ljud- och videoproduktion: andreasjohansson.se Musik: Jakop Petersson, JDTEK