#Duärgrym-podden

06. Melinda Gustavsson

av #Duärgrym-podden | Publicerades 2/5/2020

Avsnitt 6 är här och ni ska få träffa Kaxholmens stolthet - Melinda Gustavsson! På mindre än ett år gick hon från att starta ett UngDrive-företag på sommaren till att bli VD för ett stort städbolag!

Melinda kommer berätta om med- och motgångar i livet, hur hon gick från en riktigt grym klasskultur på högstadiet till den raka motsatsen på gymnasiet och hur detta påverkade henne.

Vi får höra hennes bästa tips för att lyckas, bland annat varför man ska kliva ur sin comfort zone så ofta man bara kan! Hon berättar också om helvetesveckan i UngDrive och varför det var det mest utvecklande hon varit med om i sitt liv!

Läs mer om Melinda och hennes företag på:

https://www.stadarna.se/har-finns-vi/stadarna-i-jonkoping/

IG: @melindagustavsson

Om Podcasten

Välkommen till en sprillans ny intervju-podd från UngDrive! Initiativet #Duärgrym vill vara med och förändra den klassrumskultur som råder på många skolor i Sverige idag, där elever alltför ofta sänker istället för att höja varandra. I podden intervjuas unga förebilder inom entreprenörskap som berättar om sina erfarenheter av skolan, varför #Duärgrym behövs, med- och motgångar i livet samt delar med sig av inspirerande berättelser från deras egna liv. Programledarna Jan Graae-Nielsen och Andreas Bengtsson jobbar själva som entreprenörer och är en del av UngDrives organisation. Läs mer om #duärgrym på duärgrym.se Ljud- och videoproduktion: andreasjohansson.se Musik: Jakop Petersson, JDTEK