Effekten: digitalisering - kunskap

Digital marknadsföring idag. Tomas Tränkner. (avsnitt 90)

av Effekten: digitalisering - kunskap | Publicerades 1/31/2019
Tomas Tränkner ger oss checklistan på digital marknadsföring. Hur du ska börja, vad du ska tänka på och vilka kanaler som är relevanta.Dock så börjar vi med planeringen och färdvägen till att uppnå ett sätt på hur du ska jobba. Att skapa intresse för digital marknadsföring för en större grupp inom företaget gör att du enklare kan sätta DNA och företagskultur. Läxan för att se ”snyggare ut” handlar bland annat om att göra det enklare för kunderna. Hur gör du för att få system att jobba åt dig i den digitala världen. Tomas pratar vidare om att varumärket kanske inte är samma sak som företaget.Budskapet är att starta en blogg och att de primära kanalerna är Instagram, Facebook och LinkedIn. Lyssna på avsnittet för att även ta del av små tips som kan öka ditt resultat i de digitala kanalerna.

Tomas Tränkner, Jonas Jaani (22:58)PRENUMERERA – podcast EffekteniPhoneAndroidSpotifye-postMer om Tomas samt det material som omnämns i avsnittet: Slipsten.comFölj podden Effekten på LinkedIn och prenumerera med ditt favoritprogram (tex Podcaster (för iPhone) eller Spotify). Vi inspirera, delar erfarenheter och kunskap om digitaliseringen. I bloggen så finns aktuella ämnen och på Twitter finns kortare inlägg om allt digitalt.  Aktuella poddavsnitt: skolan, machine learning, AI, gigekonomi, ux, digitaltransformation. se alla avsnitt

Om Podcasten

Digitaliseringens podcast. För dig som är konsult, beställare eller intresserad av digitalisering (20 min/avsnitt) Jonas Jaani guidar dig tillsammans med Micke Norbäck. Intervjuer med konsulter och experter.