Effekten: digitalisering - kunskap

Digitala prylar. Jakob Krantz, Anders Hydén, Jonas Jaani (avsnitt 116)

av Effekten: digitalisering - kunskap | Publicerades 12/1/2019

Det är återigen dax att titta på digitala prylar. Varje år stämmer vi av vad som har hänt i världen av elektroniska prylar som får oss att nå längre, må bättre samt fördriva tid.Jakob, Anders och Jonas pratar om inköpen inför julen och sammanfattar alla inköpsdagar. Black Friday, Cyber Monday och Singles Day är dagarna alla handlare vill att vi ska titta lite extra på deras varor. Men har dessa skapats bara för att lura oss att tror att det är billigare?Vi pratar om hörlurar, spelkonsoler, elskotrar, Alexa högtalare och mobiltelefoner. Vi ger rekommendationer och nördar ner oss i åsikter om vad som är en bra investering just nu.Missa inte extra materialet till avsnittet. Där går vi djupare in på prylarna inför julen 2019.Om du vill se reprisen av livepodden där du ser oss. Digitala prylar livepodd (inspelad 2019-11-29)


Jakob Krantz, Jonas Jaani, Anders Hydén (27:02)Digitaliseringens podcast EFFKETEN finns där du hittar poddar (tex Spotify) Vi finns även på LinkedIn och Youtube

Om Podcasten

Digitaliseringens podcast. För dig som är konsult, beställare eller intresserad av digitalisering (20 min/avsnitt) Jonas Jaani guidar dig tillsammans med Micke Norbäck. Intervjuer med konsulter och experter.