Effekten: digitalisering - kunskap

Införa molntjänster. Viktor Svensson. (avsnitt 101)

av Effekten: digitalisering - kunskap | Publicerades 5/30/2019
Med Office 365 som exempel pratar Viktor Svensson om de bästa vägarna för att lyckas med molnet och molntjänster. I samtalet får du veta mer om starten och vad organisationen bör vara förberedd på att göra innan en flytt ”upp till molnet”. Diskussion om processer och verktyg är centralt. LYSSNA via Spotify, Google Podcasts, Apple PodcastsInförandet av Office 365 och andra molntjänster är inte ett IT projekt och Viktor förklarar varför. Att arbeta fram en gemensam syn på arbetsrutiner och affärsvärde är nyckeln till framgång. Att riktigt förstå slutanvändare spelar stor roll. Försök att samlas runt möjligheter, värde och begrepp som tex samarbete.Vidare får du veta mer om verktyg och funktioner i Office 365. Vi återkommer till Microsoft Teams och integrationer med övriga program. Du får också tips om hur du anpassar en molntjänst och vilken IT kunskap som kan vara nyttig för att lyckas. 

Viktor Svensson, Jonas Jaani (25:33)LYSSNA via Spotify, Google Podcasts, Apple PodcastsOffice 365 apotion guideOffice 365 idagDigitala samarbeten och TeamsAlla poddavsnitt av EFFEKTEN:
Om Podcasten

Digitaliseringens podcast. För dig som är konsult, beställare eller intresserad av digitalisering (20 min/avsnitt) Jonas Jaani guidar dig tillsammans med Micke Norbäck. Intervjuer med konsulter och experter.