Sveriges Mästerkock avsnitt 6: “Cellväggar, puré och död åt Tommy” - med Anton Kratz

Veckans avsnitt gästas av Anton Kratz, mästerkockdeltagaren som älskar att nörda ner sig i matlagning – men som nu får lämna tävlingen. Josefine och Evelina dissekerar elimineringen och Antons ödesdigra val: friterad tomat. Vad hände egentligen? Anton berättar om sin passion för kemi i köket, varför cellväggar är nyckeln till en perfekt puré och hur hans fru såg till att han sökte till tävlingen i sista stund. Dessutom – vad hände egentligen när Anton och Erik klev in i bastun tillsammans i Gävle?Efter Rätten produceras av Matbibeln.Instagram: Efter RättenMejl: efterratten@newsner.com Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Har du alltid undrat vad som händer bakom kulisserna i Sveriges Mästerkock? Hur tacklar man egentligen utmaningarna och vem i juryn är hårdast mot deltagarna? Här är podden med allt du någonsin undrat om Sveriges Mästerkock. Nöjesreporter Evelina Collin Reuterfors och mästerkocksfinalisten Josefine Freij snackar mat i allmänhet och Sveriges Mästerkock i synnerhet ihop med gamla och nya deltagare.Instagram: Efter RättenMejl: efterratten@newsner.com Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.