#218: PÅ RIKTIGT om framtidens mat

Att äta för mycket kött vet vi är dåligt för både hälsan, klimatet och plånboken. Varför är det så, gäller detsamma för fisk och vad är alternativet? Tom Johansson från Hooked Foods gästar oss och berättar om framtidens mat, om fisk som inte är fisk och hur om hur vi i framtiden kan skapa nya sätt att ta fram köttprodukter på konstgjord väg. Hur lång tid tar det innan vi kan äta både nyttigare, mer klimatsmart och smartare för plånboken?

Om Podcasten

Charlie och Mathias är tillbaka, sugna på att prata rakt, öppet och ärligt om livet, ekonomin och vardagspusslet. Med en varm och avslappnad ton, där samtalet snarare än expertsvaren står i centrum, blandar de udda gäster och stora ämnen inom vardagsekonomi på ett intressant, roligt och begripligt sätt. Podden kommer att hjälpa lyssnarna att spara pengar och bli mer insatta och trygga i sina köpval, inför stora som små beslut. Ämnena kommer att variera och vara både breda och smala. Målgruppen för den här produkten är bred. Den ska tilltala alla som vill ha en fungerande vardagsekonomi och mer pengar på fickan, samtidigt som det ska vara en varm och underhållande podcast. Som att ha en kompis i örat. Varje tisdag släpps ett nytt avsnitt.