#318: PÅ RIKTIGT med Erik Videgård

Vi får riktigt finsmakligt besök av stjärnkrögaren Erik Videgård! Från TV4 till Stockholms stjärnkrogar han han gjort sig känd som en av Sveriges främsta kockar, sommelierer och restaurangägare. Vi pratar om hans resa från serveringsgången, genom hans första egna restaurang och vidare till Michelinkrogarna runt om i världen. Hur kan man göra karriär inom matlagning? Hur fungerar businessen och hur ser ekonomin ut för en restaurang? Vi hör också hur man kan lyckas med en framgångsrik karriär genom både stora ekonomiska utmaningar och ett bekämpande av allvarlig cancer. Välkommen till ett varmt avsnitt med stjärnkrögaren Erik Videgård!

Om Podcasten

Charlie och Mathias är tillbaka, sugna på att prata rakt, öppet och ärligt om livet, ekonomin och vardagspusslet. Med en varm och avslappnad ton, där samtalet snarare än expertsvaren står i centrum, blandar de udda gäster och stora ämnen inom vardagsekonomi på ett intressant, roligt och begripligt sätt. Podden kommer att hjälpa lyssnarna att spara pengar och bli mer insatta och trygga i sina köpval, inför stora som små beslut. Ämnena kommer att variera och vara både breda och smala. Målgruppen för den här produkten är bred. Den ska tilltala alla som vill ha en fungerande vardagsekonomi och mer pengar på fickan, samtidigt som det ska vara en varm och underhållande podcast. Som att ha en kompis i örat. Varje tisdag släpps ett nytt avsnitt.