Trailer - Mordet på Adriana

Den 2 augusti 2020 skjuts en 12-årig flicka som skulle köpa nattmat ihjäl med ett militärt automatvapen. Mordet på Adriana blir ett bevis på att gängkriminaliteten passerat alla gränser. Medan Botkyrka och Sverige sörjer försöker polisen hitta gärningsmännen. Det är en utredning som kantas av flera nästintill osannolika händelser.  Reportrar: Ulrika Svensson och Arvid HallbergProducent: David Mehr

Om Podcasten

Undersökande dokumentär från en ljusskygg verklighet. En Mörk Historia tar dig med in i rättsfallen som chockerar, förbryllar och förfärar Sverige. Vi hör om unika levnadsöden och brinnande ämnen från personerna som själva var inblandade. Med hjälp av deras berättelser försöker vi förstå. Hur kan man beröva en annan människa livet, för blott några tusenlappar? Varför sätter inte det svenska samhället stopp för ett mord som bara väntar på att ske? 
En Mörk Historia produceras av Third Ear Studio. Har du tips? Mejla redaktionen(a)thirdear.studio
Vill du få exklusiv tillgång till alla avsnitt av En mörk historia - bli betalande prenumerant på ThirdEar+ eller Podme. Gå in på www.thirdear.studio eller på www.podme.com för att starta din prenumeration.