Åsa Sandberg

Veckans goda exempel är Åsa Sandberg från Too good to go.  Genom Too good to go's app kan du som privatperson rädda överbliven mat från restauranger och caféer. Och du som restaurangägare kan registrera dig för att sälja mat som blivit över i slutet av dagen. Hittills har 68 miljoner måltider räddats, fantastiskt! Men idag ska vi inte bara prata om företaget Too good to go, vi ska ju faktiskt prata om Åsa och hennes otroliga resa; från uppväxten i lilla Vargön utanför Vänersborg till åren i restaurangbranschen i Skottland, till hur hon hamnade där hon befinner sig idag. Och Däremellan blir det givetvis en massa prat om matsvinn. Hur stort är egentligen problemet och vad kan man som privatperson göra för att minska det? Åsa delar med sig av sina bästa tips.  God lyssning. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

 I denna podcast får ni skifta bekantskap med spännande ämnen och aktörer inom restaurang- och hållbarhetsbranschen. Alla med en sak gemensamt – Vi vill på ett eller annat vis inspirera till en hållbar restaurangbransch! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.