KREATIVITET I KÖKET - Nytt rum nya tankar

I detta pod-avsnitt pratar Daniel och Lina om hur vi håller kreativiteten vid liv i köket. Ett väl valt ämne med tanke på att det är med kreativitet vi kan angripa och hitta lösningarna för minskat matsvinn. Hur får du igång din kreativa process och vad får den att sina? Hur tar man sig fram när man sitter fast? Är det i skogen, med träning, ett glas rött eller genom att besöka andra restauranger som vi hittar tillbaka och vad beror det på? Detta och en del annat så som varför skogssvamp ger dig dålig mage får ni ta del av i vårt första avsnitt för säsong 2. Varmt välkommen till Generation Waste podd - Ett Gott exempel! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

 I denna podcast får ni skifta bekantskap med spännande ämnen och aktörer inom restaurang- och hållbarhetsbranschen. Alla med en sak gemensamt – Vi vill på ett eller annat vis inspirera till en hållbar restaurangbransch! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.