Myrthe Put, köksmästare på Universeum och Chalmers konferens och restauranger

Möt Myrthe Put, vinnaren av branschpriset årets Vardagshjälte och köksmästare på Universeum - Chalmers konferens och restauranger. Inspireras av vårt samtal om hållbart ledarskap. Om att skapa en kultur som erbjuder människor att växa och utvecklas oavsett kön, kultur och sexuell läggning. Ta del av hur Myrthe engagerar sina kollegor att bli matsvinns-medvetna och lyckades minska matsvinnet till endast 33g/ gäst under högsäsongen med 1100 måltider om dagen under 2023!Myrthe Put har från allra första dagen kämpat mot orättvisor i köket och har satt upp tydliga värderingar som utgör grunden för hennes arbete. I motiveringen till branschpriset årets Vardagshjälte lyfts Myrthe fram som kökschefen som strävar efter att skapa en arbetsplats präglad av vilja, passion, glädje, trygghet och en stark vilja att både lära sig och lära ut till andra. Genom att vara en mentor och coach för sitt team har Myrthe Put inspirerat och utbildat medarbetarna för att skapa en kultur där alla trivs och brinner för hållbarhet, mat, glädje och en stark teamkänsla. Hon har framgångsrikt skapat en arbetsmiljö där varje individ känner sig hemma och accepterad precis som de är.Kockarna på Chalmers konferens och restauranger har genomfört vår hållbarhetsutbildning och mäter sedan 2022 sitt matsvinn med vårt mätverktyg varje dag."Den som vet varför har svaret på alla hur!" - God lyssning och en hållbar jul från oss alla på Generation Waste till er alla! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

 I denna podcast får ni skifta bekantskap med spännande ämnen och aktörer inom restaurang- och hållbarhetsbranschen. Alla med en sak gemensamt – Vi vill på ett eller annat vis inspirera till en hållbar restaurangbransch! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.