UTBILDNING INOM BRANSCHEN - Att växa med nya insikter och förändra branschen

I detta pod-avsnitt reflekterar vi kring utbildning, om hur vi kan växa med nya insikter och förändra branschen. Ett ämne valt med omsorg med tanke på den snabba utveckling som sker i världen med allt fler höjda krav på hållbarhet - ekonomisk, social och ekologisk. Detta samtidigt som branschen utsatts för tvära kast - från kockkris och en pandemi till höjda livsmedelspriser och inflation på grund av klimatkriser och krig.Vilken typ av utbildningar passar restaurangbranschen? Vad behövs? Vad kan en utbildning bidra med till restaurangverksamheten? Varför ska man satsa på att utbilda sin personal? Vilken taktik ska man som arbetsledare ha när medarbetarna väl går en utbildning? Det här och en del om vår egna utbildningsresa och mission, får ni ta del av i vårt andra avsnitt för säsong 2. Varmt välkommen till Generation Waste podd - Ett Gott exempel! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

 I denna podcast får ni skifta bekantskap med spännande ämnen och aktörer inom restaurang- och hållbarhetsbranschen. Alla med en sak gemensamt – Vi vill på ett eller annat vis inspirera till en hållbar restaurangbransch! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.