Länge leve vinlunchen! med Bo Bech och andra matstjärnor

Bo Bech. Var ska man börja nånstans med denna kockgigant? Vi startar med lunch såklart och drar förbi åren på den finkrogen i Sverige färgat hela hans karriär. Och hur hittade han sin egna minimalistiska matlagningsstil, egentligen? I Stockholm tar Joakim Almqvist död på Coco & Carmens "dagens lunch" och vi frågar varför. Måltidsforskaren Richard Tellström får sia in i framtiden om svensk lunchkultur och Emelie Zung-Hee Svensson serverar vinlunch.

Om Podcasten

Foody Safari är en podd om mat och dryck. Två prylar som vi faktiskt måste inta, flera gånger om dagen. I podden utforskar vi vårt dagliga bröd, från svennepizza till avsmakningsmeny. Från frukostvin till kaffetonic. Journalisten Anna Norström är er ständigt hungrige sekreterare på färden. Hon intervjuar världens mest kända kockar i deras kök, testar allt, åtminstone en gång – och säger sällan nej till en extra portion.