67: Glutenfritt tack!

Är det mjöl, pasta eller mittemellan? Nja, gluten är något helt annat, ett protein, och det ska vi prata mer om. Hur kommer det sig att allt fler är intoleranta, är det en trend? Hur vet man att man har celiaki (ja, för så kallas det nämligen), hur dålig kan man bli om man då råkar få i sig en hamburgerbrödssmula och går det att bota? Vi träffar överläkare Lasse Browaldh och pratar om allt detta, samt tar upp välling – för hur det med den gyllene drycken? Ta en fralla, glutenfri eller ej, och lyssna in det här spännande avsnittet! For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

Om Podcasten

I den här podden möter du landets främsta experter inom graviditet, barn och föräldraskap genom Hanna och Michaela. Programledarna är två trebarnsmammor, dessutom tvillingmammor, som är fyllda av frågor och undringar till alla som vet något i ämnet. Bästa av allt? Du som lyssnar kan ställa dina egna frågor! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.